DOTACJE – Agencjaeuropomoc.pl

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

http://jacek.horslimites.org/index.php/Agencjaeuropomoc.pl_-_DOTACJE

Agencjaeuropomoc.pl – Грантови

Бизнис планови, студии и анализи. Стратегии за развој на претпријатијата и локалните власти. Корпоративна општествена одговорност – ООП.
EUROPOMOC Агенцијата, ќе се развие:

ГРАНТОВИ

Во однос на бизнис планови. Проектот на ЕУ, бизнис планови потребни од страна на банката
Физибилити студии
Регионални развојни планови за одредено поле на социо-економски
Анализа и известување на материјално-финансиското извршување на инвестициони проекти
Перформанси анализа и известување не-инвестициски проекти
Анализа на пазарот и истражување
Синтезис и извештаи за одредени теми
Кредитна Апликации
И вештачења.
EUROPOMOC агенција нуди:

Развивање на стратегија за развој на градот, општина или регион
Развивање на стратегии за развој на бизнисот
Ажурирање на постојната стратегија за развој и одобрување
Следење на спроведувањето на својата стратегија за развој анализа и завршниот извештај.

EUROPOMOC Агенцијата, ќе се развие стратегија за развој на претпријатија, општините, градовите:

Работата на стратегија за развој може да се подели во три главни фази:

1. Претпоставки политика
2. дијагноза на социо-економскиот статус на град, општина или регион
(Или анализа на пазарот и SWOT анализа)

EUROPOMOC Агенцијата ќе се развие стратегија за корпоративно општествена одговорност – ООП.

Ние нудиме консултантски услуги обезбедени од страна на високо квалификувани економисти и финансиери, кои треба да неговата кредитна неколку десетици студии на бизнис планови, физибилити студии и стратегија за развој.
ГРАНТОВИ

Сеопфатна услуга ДАВА Грант и стекнување од страна на ЕУ ФОНДОВИТЕ под делокруг на работа:

1. дијагностицирање – фаза неплатени соработка

• На првиот контакт со потенцијалните купувачи

• Анализа на подобност на кандидатот и на предложениот проект

• Разговарајте шансите за добивање средства

• Избор на оптимална дизајн на планираните извори на финансирање

2. Утврдување на опфат на понатамошен развој консултант и услови за соработка, вклучувајќи и финансиски

• На потпишувањето на договорот за соработка со клиентите

3. интегриран развој пријава (вклучувајќи ги сите додатоци се применува, односно. Бизнис план, распоред, физибилити студија, на масата на финансиските текови, извештај за влијанието врз животната средина, итн)

• Прифаќање на документи кои се изготвени од страна на Клиентот

• Печатење и поднесувањето на апликацијата за грант

Предноста е EUROPOMOC Агенцијата

Многу висока ефикасност на стекнување GRANT

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone *.