KLOCE MASARSKIE

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

HTTP :/ / CWS.COM.PL

# Butcher

Shopfitting

    Kundërvihet frigorifer
    Lady ngrohje
    Checkouts
    Lady temperaturë të ulët
    Sallatë Bare
    Pajisje të tjera
    Frigorifer kundërvihet pasticerie
    Mobilje metalike
    Mobilje chipboard
    Mobilje Bakery dhe pasta
    Perime Mobilje

    Tabelat ftohjes
    Appetizers Cash
    Ftohjes Racks
    Ftohjes racks varur
    Kabinete frigorifer
    Krem Konserwatory akull
    Ngrirësit
    Bonet
    Reklamim Pajisjet
    Kasap
 ujku Kotleciarka në një 2450zł.netto të madhe të çmimeve
 

Gastronom

    Tabela pajisje
    Ftohje
    String Kuzhina
    Higjienë
    Furnizim ushqimi mobilje

https://www.youtube.com/results?search_query=KLOCE+MASARSKIE

    Mobilje Stainless steel
    Enë gatimi
    Thikat dhe bordet pije
    Machining
    Trajtim termik
    Piece UNOX

    Ruajtjes dhe transportit të ushqimit
    Pajisje për bare
    Enë gatimi
    Pajisje Bakery dhe cukiernii
    Piceri
    Takëm shuplakë
    Takëm
    Dishwashing
    Butcher Blocks
  

Kabinete Catering DYQANI PAJISJEVE KUZHINA SITE LADY Slicers grindje
Mirë se vini në Store Pajisje Tonë dhe hotelieri!
Kasap
Oferta jonë përfshin pajisje të plotë hotelierike – nga etiketat, nga pesha, për dhomën komplekse dhe kabinete frigoriferike, ngrirësve, ngrirje, furrat convection ngrohje ose kundërvihet dyqan. Ne ofrojmë pajisje që vjen vetëm nga e njohura, prodhuesit e njohur, duke e bërë objektet tona hotelierike siguron funksionimin gjatë dhe të besueshëm, madje edhe në kushte të vështira. Ne jemi vazhdimisht duke zgjeruar gamën tonë të produktit si. Përvoja Thanks kilkunastoletniemu në industrinë e ne gjithashtu të sigurojë ndihmë profesionale. Ne jemi të lumtur për të përgjigjen për çdo pyetje.

 

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone *.